Hírek


Az MKKE közleménye a 95. Ünnepi Könyvhétről

Idén 95. alkalommal látogatott ki a magyar irodalomra kíváncsi és az újdonságaira vágyó olvasóközönség az ország egyik legnagyobb könyves szabadtéri eseményére, az Ünnepi Könyvhétre. Az év legfontosabb és legsikeresebb irodalmi rendezvénysorozata június 13–16. között valósult meg a Vörösmarty tér, a Vigadó tér és a Duna-korzó területén.

Tovább

Szép Magyar Könyv 2023

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2024-ben is meghirdette a legszínvonalasabb kivitelezésű magyar könyvek számára a Szép Magyar Könyv 2023 díjakért folyó versenyt. 

Tovább

Jelentkezési felhívás a 95. Ünnepi Könyvhétre

Magyarországi és határon túli magyar könyvkiadók és könyvterjesztők részére a 95. Ünnepi Könyvhét és a 23. Gyermekkönyvnapok budapesti központi rendezvényén való részvételre

Tovább

Az MKKE közleménye a 94. Ünnepi Könyvhétről

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése idén 94. alkalommal rendezi meg a kortárs magyar irodalom legnagyobb szabadtéri eseményét, az Ünnepi Könyvhetet és 22. alkalommal a Gyermekkönyvnapokat. Az év egyik legfontosabb irodalmi rendezvénysorozatára ebben az évben június 8–11. között kerül sor a Vörösmarty tér, a Vigadó tér és a Duna-korzó területén.

Tovább

Feliratkozás a 2023-as Könyvheti Jegyzékre

Az MKKE a 94. Ünnepi Könyvhét alkalmából idén is megjelenteti a Könyvheti Jegyzéket az olvasóközönség számára.

Tovább

Jelentkezési felhívás a 94. Ünnepi Könyvhétre

Magyarországi és határon túli magyar könyvkiadók és könyvterjesztők részére a 94. Ünnepi Könyvhét és a 22. Gyermekkönyvnapok budapesti központi rendezvényén való részvételre

Tovább

Az MKKE közleménye 2023 könyves eseményeiről

A résztvevők igényeit és a tavalyi tapasztalatokat figyelembe véve, az MKKE Elnökségének döntése alapján a 94. Ünnepi Könyvhetet 2023. június 8-11. között tartjuk meg a Vörösmarty tér és a Duna-korzó területén.
28. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra 2023. szeptember 28. és október 1. között kerül sor a Millenárison, az esemény díszvendégországa Hollandia lesz.

Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése