Jelentkezési felhívás a 95. Ünnepi Könyvhétre

Magyarországi és határon túli magyar könyvkiadók és könyvterjesztők részére a 95. Ünnepi Könyvhét és a 23. Gyermekkönyvnapok budapesti központi rendezvényén való részvételre

Tisztelt Cégvezető, kedves Kolléga!

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése 2024. június 13. és 16. között rendezi meg a 95. Ünnepi Könyvhetet és 23. alkalommal a Gyermekkönyvnapokat. Amennyiben céged pavilonnal szeretne részt venni a rendezvényen, kérjük, figyelmesen olvasd el a felhívást. Ha további kérdésed van, kérjük, írj a konyvhet__kukac__mkke__pont__hu címre.

JELENTKEZÉS, részvételi szándék megerősítése

Azok, akik szeretnének részt venni a Könyvhéten 2024. február 16-ig adataik megadásával az alábbi linken tudnak jelentkezni:

Regisztráció a 95. Ünnepi Könyvhétre

Kérjük, hogy cégenként csak egy jelentkezési lap kerüljön kitöltésre!

PAVILONOK bérlése

Idén is 6 m2-es pavilonok állnak a kiállítók rendelkezésére.

MKKE tagoknak 6 m² pavilon bérleti díja 370.000 Ft + Áfa
Nem tagoknak 6 m² pavilon bérleti díja 490.000 Ft + Áfa

 

Az MKKE-kedvezményt azok a tagjaink vehetik igénybe, akiknek nincs előző év(ek)ről tagdíjtartozása. Egy MKKE-tag kedvezményes áron legfeljebb egy darab, max. 6 m2-es pavilont vehet bérbe. A kisebb cégek továbbra is társulhatnak 3-3 m2 használatára.

Azokkal a kisebb kiadókkal, cégekkel, akik 3 m2-t igényelnek, külön egyeztetünk arról, hogy kivel kerülnek megosztott pavilonba.

Kérjük, hogy minden résztvevő - azok is, akik előzetesen megegyeztek megosztott pavilon igényléséről – töltse ki a regisztrációs lapot a számlázási és kapcsolattartási adatok miatt.

A pavilonok elosztásakor az MKKE tagoknak elsőbbsége van.

Ha a kiállító bármely okból eláll a könyvheti részvételtől, ezt 2024. május 19-ig kötelezettségmentesen megteheti. 2024. május 20-a utáni lemondás esetén a pavilon bérleti díjának 50%-át köteles megfizetni a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének.

HELYSZÍN, IDŐPONT, SZERZŐDÉS

A tavalyival azonos helyen, a Vörösmarty téren, a Vigadó téren és a Duna-korzó területén rendezzük meg a Könyvhetet, amely június 13-án, csütörtökön 12.00 órakor kezdődik és június 16-án, vasárnap este 19.00 órakor zárul.

A résztvevőknek a később kiküldésre kerülő szerződés nemcsak az elfoglalható pavilon térképen feltüntetett helyét és a pavilon alaprajzát, hanem a területen betartandó szabályokat is tartalmazni fogja, elfogadásával a résztvevő felelősséget vállal azok betartására.

Színpadi programok, dedikálások, Könyvheti Jegyzék, Könyvheti Prospektus, arculat, asztalok-székek megrendelése, számlázással kapcsolatos információk

A helyszínre és a rendezvény időszakára vonatkozó gyakorlati tudni- és tennivalókról folyamatosan, illetve szerződéskötést követően részletes tájékoztatást adunk a résztvevőknek.

A gördülékeny munkamenet érdekében kérjük a határidők pontos betartását!

Várjuk a jelentkezéseket!

a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése munkatársai